Funkční řešení FARA® na míru od společnosti Faravelli jsou pečlivě navržena tak, aby splňovala náročné požadavky profesionálů v oblasti výzkumu a vývoje. Od přelomu tisíciletí zásadně mění potravinářský průmysl svými na míru připravenými recepturami, které posouvají hranice dokonalosti.
Naše stabilizátory a emulgátory, které vyrábíme z prvotřídních hydrokoloidů, představují klíčové komponenty pro inovativní produkty. S řešením FARA® budete moct vyrábět kvalitní produkty s apelem na smysly, a to zejména v aplikacích, kde je rozhodující voda.
Faravelli si uvědomuje, jak důležitou roli hrají při inovování odborníci v oblasti výzkumu a vývoje. Naše funkční řešení na míru představují základ pro vaše receptury a poskytují nástroje a odborné znalosti, které jsou nezbytné k přesné a efektivní realizaci vašich nápadů.
Spojením našich odborných znalostí s vašimi představami dokážeme vytvořit vysoce kvalitní, stabilní a vyvážené funkční systémy, které se postarají o zvýšení kvality a konzistence vašich potravinářských výrobků.
Funkční řešení na míru FARA® představují základní kámen spojující ingredience a průmyslové procesy, které transformují vaše inovativní nápady v realizovatelné a efektivní řešení.
Dokonalá gelifikace, textura a stabilita cukrovinek, včetně funkčních gumových bonbonů a jejich variant bez želatiny.
Vylepšená textura a vzhled zmrzlinových polev, vlnek a posypů na dezerty.
Náplně a krémy do pečiva a roztíratelné krémy s vynikající strukturou a stabilitou a možnost nahradit tuk.
Hladké a konzistentní textury u panna cotty, karamelového krému, pudinků a dalších výrobků s nízkým obsahem tuku a bez želatiny.
Stabilní, vysoce kvalitní jogurty, měkké sýry a alternativy sýrů pro vegany s vynikající emulgační a mrazuvzdornou stabilitou.
Požadovaná textura, emulgace a prevence krystalizace zmrzlin a sorbetů, včetně veganských a ultralehkých variant.
Stabilní džemy a ovocné přípravky s vysokým obsahem vlákniny, které jsou ideální pro vrstvené náplně do pečiva a pro maloobchodní výrobky.